Kategorier
Rosendahl Skåle og Fade

Rosendahl Skåle og Fade

Rosendahls skåle og fade er ren skønhed til din hverdag. De helt rigtige skåle og fade kan være med til at fuldende et smukt dækket bord eller en fin kaffeanretning. Den tidløse og stilrene Grand Cru serie tilføjer dit bord kvalitet og finesse, uden at stjæle billedet. De simple, rene linjer gør, at serien snildt passer sammen med andet service. Samtidig fungerer den også til både hverdag og fest. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 31
  DKK 544
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Rosendahl er nemlig et brand, som oser af kærlighed til skønheden i hverdagen. Derfor er funktionalitet, holdbarhed og æstetisk finesse integreret i hver detalje. Både Rosendahls vision og mission er centreret om netop hverdagen og dennes brugere, hvilket tydeligt ses og føles i deres skåle og fade.
  Rosendahl gør det nemt at lave indbydende anretninger
  Du har måske hørt udtrykket ”at spise med øjnene” før, og tænkt, at det da var noget mærkeligt noget. Men faktisk er der noget om snakken. Hvordan du anretter din mad, har meget at sige for dit velbehag ved at spise den. Det kan måske virke som spild af tid, at klippe grønt til toppen og kæle for hvordan du placerer maden. Men du vil hurtigt opdage, at du selv, din familie og eventuelle gæster, får mere glæde ud af måltidet, hvis det ser indbydende ud. Serverer du bare maden i gryden eller i hulter til bulter i en gammel skrammet skål, kommer madens fine farver og dufte ikke til sin ret. Med Rosendals smukke skåle og fade er du garanteret en fin præsentation af maden, et smukt bord og service der holder i mange år.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret