Kategorier
Rosendahl Skåle og Fade

Rosendahl Skåle og Fade

Hvad end du er på udkig efter et nyt tærtefad, en salatskål, serveringsfade eller nye morgenmadsskåle, så tag et nærmere kig her på siden. Her hos KopK fører vi et bredt udvalg af fade og skåle fra Rosendahls Grand Cru serie, fremstillet i det velkendte enkle design med rene og skarpe linjer. 

Se eksempelvis nærmere på de ovnfaste fade, som både fås i porcelæn og glas, i ovale, rektangulære og kvadratiske udformninger. Med de flotte designs kan de ovnfaste fade og skåle indgå i en flot borddækning. Der kan desuden købes låg til nogle af modellerne, så du nemt og hurtigt kan sætte resterne direkte i køleskabet.

Her hos KopK har vi også et stort udvalg af skåle både fra den originale Grand Cru serie samt Grand Cru Soft serien. Hvad end du søger en flot glasskål til salat, nogle små snack-skåle eller skåle til morgenmaden, så se nærmere her, hvor vi har skåle til hver en lejlighed. Grand Cru serien rummer også serveringsfade i både glas og porcelæn, og som er velegnet på kagebordet såvel som til middagsselskabet.

Med skåle og fade fra Rosendahl får du lækre og praktiske produkter, som nemt kan indgå i en flot og klassisk borddækning.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 33
  DKK 578
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret