Kategorier
Rosendahl Duet Stel, Hvid

Rosendahl Duet Stel, Hvid

Rosendahls Duet stel er den perfekte ”scene” til din mad!
Er du træt af, at dække bord med det der blomstrede sæt tallerkner, du købte billigt i genbrugen, da du flyttede hjemmefra? Er du træt af, at dine serverringsskåle ikke matcher hverken hinanden eller resten af servicet? 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 64
  DKK 195
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Så er et Rosendahl Duet stellet måske lige noget for dig! Med det diskrete, rillede mønster og de simple former, hjælper Duet stellet dig med at præsentere din mad og drikkelse på en stilet og smagfuld måde. Der er ingen pangfarver eller prangende mønstre, som låser dig fast i ét farvetema eller én stil. Således kan du pynte op og ned, som det behager dig, og alt efter lejlighed. Samtidig fungerer stellets elegante og fine design som den perfekte ”scene” til din mad. Gamle, skrammede, overpyntede og forskellige tallerkner stjæler hurtigt opmærksomheden fra din fine middag. Det går jo ikke, hvis dine gastronomiske vidunder skal imponere gæster eller følgere på de sociale medier!
  Duet – et stel du kan samle på og give videre
  I dag lever vi i lidt af en køb-og-smid-væk-kultur. Vi køber billigt interiør og tøj, som sjældent holder længe nok til at gå i arv eller til at blive genbrugt. Det er hverken godt for miljøet eller familietraditionerne. Duet stellet er, som alt andet Rosendahl service, af høj kvalitet. Holdbarhed og funktionalitet er i top, og hver detalje er gennemtænkt. Derfor er det ikke bare et stel, som du kan have glæde af i mange år selv. Det er også et stel, du kan give videre. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret