Kategorier
Rosendahl Duet Stel, Varm grå

Rosendahl Duet Stel, Varm grå

Med Rosendahl får du tidløshed og varme. Rosendahl er et designmærke, som er kendt for sine unikke og tidløse produkter. Dette firma laver designs, som hæver sig over flyvske modetendenser, og dette har betyder, at køkkenprodukter fra Rosendahl er blevet ægte klassikere til hjemmet. Hvad en der er tale om glas, tallerkener, kopper eller noget helt fjerde, så leverer Rosendahl en kvalitet og en æstetik, som ikke kan findes mange andre steder på markedet.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 64
  DKK 130
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Dette gør sig også gældende, når det kommer til deres Duet stel i varm grå.
  Duet stel i varm grå fra Rosendahl er en yderst populær serie af produkter til bordet og køkkenet. Stellet inkluderer blandt andet tallerkener i forskellige størrelser samt en fin kaffekop. Alle dele af stellet er kendetegnet ved sin fine og varme grå farve samt det diskrete og harmoniske rillede mønster som pryder dets kanter. Denne serie fra Rosendahl er altså ikke noget, som springer i øjnene ved første øjekast. Men det imponerer og vinder ved brug, for her oplever man både dets usædvanlige skønhed og dets ekstremt høje kvalitet. 
  Skab harmoni med et fuldt stel

  Med Duet stellet kan man både vælge at købe delene enkelt, eller man kan vælge at købe alle delene på én gang og på den måde samle sig et helt komplet stel. En enkelt tallerken eller kop kan selvfølgelig være fint nok, men at have et komplet stel inden for en bestemt serie skaber en særlig stemning og æstetik. Man bør derfor overveje at benytte sig af muligheden for at købe alle elementer på én gang. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret