Kategorier
Rosendahl Grand Cru Soft stel

Rosendahl Grand Cru Soft stel

Enkelt design med Rosendahl Grand Cru Soft serien. Grand Cru Soft henvender sig både til dig som ønsker et funktionelt stel, som både kan bruges til hverdag og fest. Stellet tilbyder en lang række af forskellige dele, som understreger den funktionalitet stellet tilbyder. De mange dele betyder også at du kan sammensætte et komplet bord dækket udelukkende med Grand Cru Soft.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 171
  DKK 390
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Porcelænet er præsenteret i sin kridhvide form med bløde riller som klæder enhver middags- eller morgenbord. Stellet er med de bløde riller ideelt til at sammensætte med andre elementer som du enten har i forvejen eller andre af Rosendahls serier, bl.a. tallerkener, kopper, skåle mm..  Porcelænet kan både anvendes i mikrobølgeovnen og kan gå i opvaskemaskinen. Dette sikrer, at du kan få mest ud af dit Grand Cru Soft stel uanset hvilket behov du har.  

  Rosendahl Grand Cru Soft og brudgaranti  
  Rosendahl Design Group tilbyder brudgaranti på produkter i Grand Cru Soft serien. Derfor er du godt sikret, hvis du skulle være uheldig at tabe en tallerken. Dette gælder udelukkende på produkter med korrekte Rosendahl stempel på undersiden og med forudsætning af, at du kan fremvise den originale kvittering. Garantien dækker brud, skår og fabrikationsfejl under den forudsætning, at produktet er anvendt til det rette formål. Dette betyder også at det brudgarantien ikke gælder på slitage eller fejl opstået som følge af forkert brug.
  Garantien på porcelæn er gyldig i 2 år fra købsdatoen. Dette dækker som nævnt ikke almindelig slitage eller misligholdelse af produktet.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret