Kategorier
Rosendahl Grand Cru Stel

Rosendahl Grand Cru Stel

Dansk design til ethvert spisebord. Grand Cru serien er designet af Erik Bagger for Rosendahl. Serien er en af de mange klassikere som Rosendahl har stået bag. Det enkle design er et perfekt udgangspunkt, for en både praktisk og skøn borddækning. Uanset om det er til hverdag eller til festlige lejligheder. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 572
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Grand Cru serien giver derfor mange muligheder for at dække et flot bord. Det tidløse design gør, at du sagtens kan bruge dit Grand Cru stel sammen med andre Rosendahl stel. På denne måde kan du få det mest optimale ud af dit Rosendahl stel, uanset hvad du ellers må have stående hjemme i dine køkkenskabe. Porcelænet er designet til både at kunne benyttes i mikrobølgeovnen og vaskemaskinen. Grand Cru serien består af mere end 140 dele og der er derfor rig mulighed for at få et komplet og funktionelt stel.    
  Vær opmærksom på Rosendahl Grand Cru brudgaranti  
  Rosendahl Design Group yder garanti på produkter i Grand Cru og Grand Cru Soft. Dette gælder udelukkende på produkter med korrekte Rosendahl stempel på undersiden og med forudsætning af, at man kan fremvise original kvittering. Garantien dækker brud, skår og fabrikationsfejl under forudsætning af, at produktet er anvendt til det rette formål. Dette betyder også at det brudgarantien ikke gælder på slitage eller fejl opstået som følge af forkert brug.
  Garantien på porcelæn er gyldig i 2 år fra købsdatoen. Dette dækker som nævnt ikke almindelig slitage eller misligholdelse af produktet.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret