Kategorier
Rosendahl Stel

Rosendahl Stel

Rosendahl stel til hele bordet. Rosendahl er et dansk designhus med hovedsæde på Sjælland. Virksomheden har eksisteret siden 1984, og blev grundlagt af Erik Rosendahl. I dag er det hans søn, Henrik Rosendahl, som har overtaget virksomheden. Rosendahl er således et familieforetagende, som oser af kærlighed til skønheden i hverdagen. Rosendahls fokus ligger altid på, hvilke behov almindelige mennesker har i deres hverdag og liv

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 64
  DKK 531
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Dette mærkes tydeligt i den robuste kvalitet og det klassiske, smagfulde design. Rosendahls stel Duet og Grand Cru er her ingen undtagelse. Detaljerne er rene og fine, hvilket giver dit dækkede bord et harmonisk og stilrent udtryk. Rosendahl har tænkt på det hele:

  Bestik, kopper, glas, tallerkner skåle, fade og hvad der ellers hører sig til af service, finder du i de fine Rosendahl stel. Hertil holder de forskellige dele i mange år, ligesom de ikke er i fare for at gå af mode. 

  Så skulle du være så uheldig at tabe en tallerken eller en kop, så kan du snildt købe en ny. At købe et helt stel er selvfølgelig lidt af en investering – men så er det jo godt, at der både er noget der hedder jul og fødselsdag! Så kan du ønske dig dele af stellet lidt af gangen. Men Rosendahl stel er ikke bare en fin ting at skrive på din egen ønskeliste – de fungerer også som gave til andre. Især fordi designet er så stilrent: Stellet er flot samlet, men det går også snildt sammen med andre stel. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret