Kategorier
Rosendahl Termokander

Rosendahl Termokander

Termokander fra Rosendahl. De flotte termokander fra Danmarks førende designproducent, Rosendahl, er et smukt bidrag til enhver indretning. Rosendahl har skabt flere typer termokander – herunder en termokande fra serien Grand Cru og en termokande fra Penta-serien

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 135
  DKK 640
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med Rosendahls kendte og anerkendte Grand Cru-serie har de skabt en klassiker, der i dag er en del af de fleste danske hjem. Nu fås også termokander i det samme smukke design, med de fire karakteristiske striber og de smukke pyramide-inspirerede former, der klæder enhver boligindretning. Termokanderne er lavet af plast og fås i mange forskellige farver, mens der også er en udgave i rustfrit stål, for et mere stilrent og industrielt udtryk. Grand Cru termokanderne rummer 1 liter og har derfor en passende størrelse, der ikke fylder for meget på et hyggeligt morgenbord. Kanderne har en trykknapfunktion i låget, der lukker mindst muligt varme ud ved servering, hvormed indholdet holdes varmt i længere tid.

  Penta termokanden adskiller sig fra Grand Cru termokanden, idet den har en mere skulpturel og geometrisk udformning. Kanden har en mat overflade og er blank indvendigt, hvilket gør den mere rengøringsvenlig. Rosendahl Penta har – ligesom Grand Cru termokanden – en trykknapfunktion, der er designet til at holde din kaffe varm i længere tid og du kan dermed forlænge hyggestunden med dine gæster. Udover termokander fås også stempelkander, termokopper og en te-si i flotte designs. Du kan dermed få smukt design til dine varme drikke leveret af Rosendahl.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret