Kategorier
Rosendahl Urtepotteskjulere

Rosendahl Urtepotteskjulere

Den ideelle urtepotteskjuler fra Rosendahl. Hvis man har planter stående i stuen eller entreen, er det svært at gå galt med disse stilistiske urtepotteskjulere. Til udendørsbrug kan man nok nøjedes med nogle grove lerkrukker, men til indendørsbrug har man behov for noget pænere. Rosendahls skjulere er alle minimalistisk designede, men alligevel flotte.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 149
  DKK 230
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det gør, at opmærksomheden bliver draget mod planterne, som den burde blive. Der er intet unødvendigt dekorativt design, da vi forstår, at det vigtige ved potteskjulere er, at de opfylder deres funktion, at dække den grimme jord og potte. Kun selve planten skal falde i øjnene, stænket af grønt liv, der sætter den ekstra prik over i’et i ens dagligstue.
  Den eneste dekoration på vores skjulere er fire riller der løber lodret op på hver deres side af skjuleren. Dog kan du, hvis du ønsker lidt mere iøjnefaldende, kigge på den hvide porcelænsskjuler af designer Nanna Ditzel, hvis sider er dekoreret med et firkantet mønster, og som er et godt gavevalg.
  Rosendahl skjulere er lavet af sten, og overtrukket med glasur. Vægten gør, at der ikke er nogen risiko for, at plantens uligevægt får den til at vælte, men den er samtidig let nok til, at de fleste uden større besvær kan flytte rundt på den. Du kan derfor roligt stille planten i din vindueskarm, på spisebordet eller på gulvet: hvor det end passer dig. Urtepotteskjulerne fås som hvid eller grå, og de fås i to størrelser, så du kan vælge det, der passer bedst.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret