Kategorier
Blå Mega Riflet Fade

Blå Mega Riflet Fade

Fine Royal Copenhagen fade i form af Blå Mega Riflet. Et af de mest kendte mønstre fra Royal Copenhagen er det blå musselmalede mønster. Du finder et pænt udvalg af forskellige fade i det fine mønster, som passer på ethvert spisebord. Fadene findes i forskellige størrelser og former, så du altid kan finde et passende fad til det, som du ønsker at servere. Fadene egner sig både til hverdagsbrug og til finere lejligheder, hvor du for eksempel får gæster. Det fine og enkle design betyder, at fadene passer ind de fleste steder, og de giver mange muligheder for en kreativ opdækning.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 449
  DKK 2249
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Fadene kan bruges sammen med andet service fra samme serie eller andre produkter fra Royal Copenhagen, men på grund af designet passer det også rigtig fint sammen med mange andre produkter fra andre mærker. Du behøver altså ikke at have en kæmpe samling fra start, da de også fungerer godt alene. 

  Fungerer også som pynt. En god detalje ved fadene i Blå Mega Riflet er, at de udover at være praktiske og i god kvalitet også kan fungere som pyntegenstande. De behøver altså ikke at gemme dine fade for langt væk, når de ikke er i brug, da det fine mønster vil pynte godt op i de fleste hjem. 

  Det betyder også, at det er en oplagt gaveidé, da mange vil elske at kunne servere deres mad på de fine fade. Fadene kan gives til blandt andet fødselsdage, bryllupper og andre lejligheder, hvor du ønsker at give en flot og praktisk gave. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret