Kategorier
Blå Mega Riflet Kopper & Krus

Blå Mega Riflet Kopper & Krus

Royal Copenhagens Blå Mega Riflet kopper og krus. Musselmalede stel har været produceret af danske Royal Copenhagen siden 1775 og populariteten af det danske design er aldrig faldet. De flotte produkter i det smukke karakteristiske mønster er i dag en del af enhver dansk boligindretning. Det velkendte musselmalede mønster er med Blå Mega Riflet blevet nyfortolket, hvor detaljerne fra det originale mønster er blevet forstørret og simplificeret.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 359
  DKK 550
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Du finder her forskellige kopper og krus til servering af varme og kolde drikke. Herunder finder du praktiske termokrus i forskellige størrelser – både 26 cl og 29 cl – samt fine højhankskopper, espressokopper og almindelige krus med hank. Alle med det karakteristiske mega mussel mønster. Traditionen tro, er hvert enkelt Blå Mega Riflet produkt også håndmalet, så hver enkelt kop eller krus er unik.

  Klassisk og moderne design af højeste kvalitet. Karen Kjældgård-Larsen er kvinden bag nyfortolkningen af det klassiske musselmalede mønster. I samarbejde med Royal Copenhagen har hun formået at skabe en genfødsel af det klassiske musselmalede mønster. 

  Blå Mega Riflet bryder det traditionelle udtryk, men fastholder fremstillingsmetoden og håndmalingen. Det giver Royal Copenhagens Blå Mega Riflet et unikt og eksklusivt design, der – på trods af at produktionen først startede i 2012 – i dag kan betegnes som en moderne klassiker. Kopperne og krusene er fremstillet i porcelæn af højeste kvalitet og når du vælger at servere dine varme drikke i kopper og krus fra Royal Copenhagen, er du sikker på at skabe masser af dansk hygge.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret