Kategorier
Blå Mega Riflet Skåle

Blå Mega Riflet Skåle

Alt i skåle fra Royal Copenhagens Blå Mega Riflet. Royal Copenhagen er lige nu det hotteste af det hotteste når det kommer til ting til køkkenet. Efter at firmaet for få år tilbage gentænkte sine klassiske mønstre og designs, har det vundet en vanvittig popularitet, særlig blandt den yngre generation. Det er efterhånden blevet et must at have noget fra Royal Copenhagen stående på hylderne eller i skabene, og der er da også god grund til at ønske sig et stykke af dette lækre blå megariflede stel.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 232
  DKK 1376
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Blå mega riflet er en af de mest populære serier fra Royal Copenhagen, og her ser du et udbud af skåle og ting til opbevaring inden for netop denne. Det blå blomstermønster kombineret med de brede rifler gør dette design til en ægte klassiker, som bringer minderne tilbage til de Royal Copenhagen stel, som stod hjemme hos ens bedsteforældre. 

  Det simple men alligevel smukke design har den fordel, at det passer sammen med næsten alt. Hvad end man ønsker en simpel og minimalistisk borddækning eller en mere detaljeorienteret en af slagsen, kan man således sagtens bruge komponenterne fra denne serie.

  Tilføj et stykke Royal Copenhagen til din samling af skåle. Skåle er en essentiel del af ethvert køkken, så hvorfor ikke lade din næste skål komme fra Royal Copenhagen mega riflet serien i blå? Disse skåle, æggebægre og fyrfadsstager vil helt sikkert udgøre de perfekte praktiske og æstetiske tilføjelse til både dit køkkenskab og senere hen dit spisebord. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret