Kategorier
Blå Mega Riflet Tekander

Blå Mega Riflet Tekander

En Royal Copenhagen Blå Mega Riflet tekande til dit teselskab. Royal Copenhagen og deres mange stel og service er yderst populært hos danskerne, og det nyere skud på stammen med stellet Blå Mega Riflet er bestemt ikke nogen undtagelse. Med den fine nyfortolkning af det klassiske musselmalede mønster, er det Blå Mega Riflet stel en kærkommen tilføjelse til ethvert hjem. En Blå Mega Riflet tekande vil derfor også være den perfekte tilføjelse.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 999
  DKK 1000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hvad enten det er som et supplement til stellet, man allerede ejer, eller det er som begyndelsen på en samling på dette stel. En Blå Mega Riflet tekande vil være en god tilføjelse, som man kan bruge til hverdag og til selskaber, og som vil skabe en flot helhed på ethvert kaffe- og tebord. Desuden er den Blå Mega Riflet tekande fra Royal Copenhagen lavet af porcelæn og det musselmalede mønster er håndmalet, og det til trods tåler tekanden alligevel maskinopvask. 

  En tekande til hverdag og til selskaber. En Royal Copenhagen Blå Mega Riflet tekande kan indeholde 100 cl. væske, og der er derfor også den perfekte størrelse til at lave te i hverdagen og ikke mindst til selskaber, man holder derhjemme. 

  Tekanden vil pynte på bordet, alt imens den holder teen varm, og den er derfor også lige dele praktisk og en flot tilføjelse til hjemmets pyntelige genstande. Med en tilføjelse af en Royal Copenhagen Blå Mega Riflet tekande kan man være sikker på at have et stykke kram, der vil være til stor glæde i mange år fremover. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret