Kategorier
Hortensiavaser

Hortensiavaser

Hortensiavaserne fra Royal Copenhagen vil gøre enhver buket endnu flottere. De fine vaser har mønstre, som ligner hortensiaer. Blomsterne bliver lavet med en teknik, som gør, at de fremstår helt levende og man kan næsten dufte dem og det kan være svært at se forskel på rigtig blomst og på vase når man står overfor en vase med en blomst i.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 444
  DKK 445
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hvis du skal give en værtindegave og overvejer at give en blomst kan du overveje om ikke en hortensiavase kunne være sagen i stedet. For så giver du faktisk en blomst, som kan holde sig meget længere end de afskårede blomster, som du normalt plejer at købe som en buket. Hvis du skal til middagsselskab kan du også være sikker på, at der er nogen andre der nok skal købe en blomst, og så kan du sørge for, at de har et sted at blive placeret.

  Det er få firmaer, der er så forbundet med tradition som Royal Copenhagen. Firmaet har givet danskere smukke stel og udsmykningsgenstande siden 1775 og de formår stadig at forny sig på en måde, som gør, at de ikke fortaber sig i de tidligere, klassiske successer. Hortensiavaserne blev skabt af Wouter Dolk i 2008 og er stadig populære og pryder mange borde rundt omkring i landet.

  Vaserne vil se godt ud i forbindelse med de øvrige genstande, som du har fra Royal Copenhagen, som for eksempel et spisestel. Alternativt kan en hortensiavase også stå helt alene på et bord og på den måde vække meget opmærksomhed i sig selv uden andre ting.

  Vaserne fås i forskellige størrelser, som alle sammen er realistiske og som alle sammen demonstrerer en reel farve fra hortensia, som findes i naturen. Dette er også noget af det, som gør, at blomsten fremstår så virkelig og naturtro.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret