Kategorier
Hvid Elements

Hvid Elements

Aldrig har den hvide farve været så farverig, som det er tilfældet for dette stel fra Royal Copenhagen, Hvid Elements. På trods af den hvide, diskrete farve, formår stellet at træde i karakter med de mange fine detaljer. Stellet blev designet i 2008 af designeren Louise Cambell og siden har populariteten for det finde stel blot vokset. På mange måder, så repræsenterer dette stel hele Royal Copenhagens historie fordi, at det er en kombination af mange forskellige dele af andre stel, som fusioneres i Hvid Elements. Det hvide rifler stammer fra det oprindelige musselmalede stel. Hvid Elements-kanten stammer fra halvblonden og de fine takker stammer fra Flora Danica-stellet, som mange også har i deres køkken og stue. Således køber du ikke blot Hvid Elements-stellet når du køber steldele herfra, for samtidigt køber du også hele historien bag Royal Copenhagen, som i sig selv er karakteristisk og definerende for mange generationer startende helt tilbage i 1775.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 159
  DKK 720
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Den hvide farve er så diskret, at stellet kan anvendes med mange andre stel fra Royal Copenhagen. Her kan nævnes det klassiske, musselmalede stel, det hvid riflede stel og Blå Megamussel. Oplagt er det også, at anvende stellet med Blå Elements, som minder meget om Hvid Elements, men som dog har nogle mere tydeligere blå mønstre. Således er der et hav af anvendelsesmuligheder og du behøver ikke fra start af afgøre hvilket stel du ønsker at købe de næste mange år. Der findes mange forskellige steldel og du kan få alt fra tallerkener og serveringsfade til små skåle og kopper.

  Uanset hjem og type middagsbor og –stue så vil dette stel passe godt ind og det vil få mange beundrende blikke når det til særlige lejligheder bliver sat frem. Dugen kan du vælge i alle farver

  og øvrige genstande på middagsbordet kan også være i hvilken som helst farve det skulle være, da Hvid elements-serien kun har hvide genstande.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret