Kategorier
Hvid Riflet

Hvid Riflet

Det smukke hvid riflet stel fra Royal Copenhagen blev allerede skabt helt tilbage i 1775 og har siden da prydet mange middagsborde og været genstand for mange middagsselskaber. Det Hvide Riflet porcelæn blev oprindeligt introduceret, som formen på det musselmalede og siden 2003 har Hvid Riflet været en kollektion for sig selv, som omfavner den klassiske nordiske stil med sit kølige udtryk i alt fra krus, tallerken, kande, vase, kop.


Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 93
  DKK 1599
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  som omfavner den klassiske nordiske stil med sit kølige udtryk i alt fra krus, tallerken, vase, kop, kande. Hvis der er ét ord, som især beskriver dette stel så er det elegant. For med de smukke hvide riller har stellet både karakter samtidig med, at det opretholder den nordiske æstetisk, som altid har fokus på det elegante og simple udtryk. Men dette betyder dog ikke, at det går i ét med bordet og tapetet for det er så karakteristisk, at det altid vil være genstand for folks beundrende blikke.

  Designet lader sig let blande med de mange andre, lignende stel kollektioner fra Royal Copenhagen, så som Musselmalet riflet eller Blå Mega Riflet. Uanset hvordan du blander de forskellige genstande på kryds og tværs vil de passe godt til hinanden, da de alle har det til fælles, at de har de hvide riller.

  Du finder en lang række forskellige genstande inden for denne kollektion. Du kan både finde tallerkener i forskellige størrelser, kopper, krus, fade og meget mere. Det kan være en idé at bruge Hvid Riflet stellet som et stel, som man kan samle på i mange år frem. Således vil man med årene få flere og flere genstande tilføjet sit stel og snart kan man holde et meget stort middagsselskab. Med dette dog ikke sagt, at Hvid Riflet stellet ikke kan bruges alene, for det kan det i høj grad. De elegante striber vil stå godt med en farvet dug, eller hvis det skal være helt enkelt, en hvid dug eller en dug med diskret mønster.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret