Kategorier
Riflet Contrast Krus

Riflet Contrast Krus

De riflede contrast krus er en skøn blanding af klassisk og moderne, som passer lige ind i tidsånden. Den riflede kant, som udgør størstedelen af koppen stammer helt tilbage fra Royal Ropenhagen 1775 da man skabte det klassiske musselmalede stel med de blå muslinger og krummelurer. De blå mønstre blev påført det rillede porcelæn og senere fandt man ud af, at det riflede mønster også kunne stå alene. Dette er også tilfældet for riflet contrast, hvor det blå, musselmalede er væk og kun rillerne er tilbage. Koppen er yderst holdbar og er designet til at blive brugt, hvorfor den kan holde til hverdagsbrug. Den er overtrukket med silikone i en lang række forskellige farver. Silikonelaget er ikke kun til for at pynte, men fungerer også som isolerende, hvis der er varme væsker i koppen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 103
  DKK 144
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De mange forskellige farver giver uendelige muligheder for kombinationer og du kan kombinere de flotte, klare kontrastfarver på kryds og tværs som du ønsker det. Koppen har eksisteret siden 2007, hvor designeren H.C. Gjedde skabte det riflede Contrast krus.

  For hvert år, der går, bliver koppen skabt i nye farver så du kan gøre det til lidt af et samleobjekt at samle på koppen og hvert år få fat i de nye farver. Det betyder, at din farve kan udvides for hvert år, der går og hvem ved, måske er du en dag så heldig, at det lige præcis er din yndlingsfarve, som bliver designet og som du kan udvide stellet med.

  Koppen er ideel til de lange, mørke, kolde vinteraftener indenfor i det danske vejr. For der er ikke noget, som denne riflede Contrast-kop, som indbyder til hygge i bedste, danske kølige stil. For når kulden banker på døren kan man med fordel krølle sig op i sofaen med et tæppe og en kop fra stellet riflet Contrast og nyde en kop varm te eller kaffe.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret