Kategorier
Royal Copenhagen Kopper & Krus

Royal Copenhagen Kopper & Krus

Kopper og krus er noget af det, som Royal Copenhagen laver rigtig meget af og de kommer i alle farver, størrelser, tykkelser og afskygninger. Blandt andet kan det være, at du er interesseret i den hvidriflede kop eller krus. Dette mønster har i høj grad været med til at definere Royal Copenhagen. For i 1775 da det klassiske musselmalede stel blev skabt, så var baggrunden for dette den hvide riflede tallerken. Senere erfarede man, at det hvid riflede mønster faktisk også var pænt i sig selv uden de påmalede mønstre. Så man begyndte at sælge stel med dette hvide, riflede mønster. Denne mode er kun blevet forstærket de seneste år og hos de yngre generationer er det faktisk noget af det mest populære. Og det gælder i høj grad for kopper og krus for der er noget ved kopper og krus og den danske kultur som passer så godt sammen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 189
  DKK 702
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Så hvis du ønsker at være din kultur nærmest så kan du investere i kopper og krus fra Royal Copenhagen. For så kan du rigtigt invitere hjem til hygge hos dig, hvor du kan garantere lækre kopper og krus fra Royal Copenhagen. Og de er et godt grundlag for en god hyggeaften hjemme med vennerne eller veninderne. For ikke nok med, at de ser godt ud på bordet så er de også funktionelle og kan gøre enhver kop te eller kaffe endnu bedre.

  Det kan også være, at du er mere til farver og hvis du samtidigt også er lidt klassisk, så er du nok mere til den blå megamussel. Den kan både fås i kop og kopper og pynter på ethvert bord. Hvis man rigtig godt kan lide det klassiske, musselmalede stel samtidigt med, at man dog godt vil følge lidt med tiden så er denne en rigtig god mulighed.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret