Kategorier
Royal Copenhagen Tekander

Royal Copenhagen Tekander

Med en tekande fra Royal Copenhagen kan du mærke hvordan detaljerne næsten får liv når du kigger på dem. Uanset hvilken tekande du vælger, kan du være sikker på, at den vil give et æstetisk udtryk, som vil passe ind i dit hjem.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 439
  DKK 800
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Royal Copenhagen formår at kombinere funktionalitet med elegant design på et hav af forskellige måder med deres mange forskellige tekander. Det taktile aspekt af design kommer også til live med disse tekander, hvilket du vil kunne mærke når du skænker te og holder på den sirligt detaljerede og behagelige hank. Også på låget vil du kunne se de mangeartede detaljer, og dette gælder for samtlige af tekanderne fra Royal Copenhagen.

  Tekanderne fra Royal Copenhagen fås i mange forskellige farver, former og med et hav af forskellige mønstre. Enhver tekande er en del af et stel og her kan du blandt andet vælge hvid elements, som er et stel, som har en detaljerigdom samtidigt med, at elegancen fastholdes. Du kan også vælge en tekande fra blå mega riflet, hvor du vil erhverve dig en tekande, som er håndmalet, hvorfor den er yderst unik. De smukke blomsterdetaljer gør kanden til et kunststykke, som pynter på et hvert spisebord og eventuelt kan du vælge at købe de tilhørende tekopper. Det er dog også muligt at kombinere forskellige stel og du behøver ikke at holde dig til blot ét stel. Blandt andet kan du vælge at kombinere steldele fra blå mega riflet, samt sort mega riflet da disse har det samme mønster, men adskiller sig i deres forskellige farver.

  Med en tekande fra Royal Copenhagen kan du som aldrig før invitere til teselskab og dine gæster vil blive yderst imponerede over den æstetisk flotte tekande og måske endda de tilhørende tekopper. Man siger ofte, at man spiser mere med øjnene end med maven og med en tekande fra Royal Copenhagen kan du være sikker på, at dine gæster nok skal få te nok.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret