Kategorier
Sort Riflet

Sort Riflet

Med det sorte riflede stel fra Royal Copenhagen er sporene helt tilbage fra det musselmalede stel fra 1775 at se. Det første musselmalede stel fra Royal Copenhagen blev malet på det hvide riflede stel, som i dag kan købes for sig selv, uden det musselmalede mønster. Og i 2006 sker der noget helt nyt, da dette hvide riflede mønster nu bliver lavet i sort også. Det er dog ikke kun farven, som er anderledes for også overfladen har et væsentligt anderledes udtryk end den skinnende, hvide overflade som er karakteristisk for det hvide riflede stel. Det sort riflede stel har nemlig en mat overflade i en dyb sort, som man helt kan fortabe sig i. Overfladen er mere rå og har et udtryk, som ligger langt fra det hvide stel med riller. Den sorte farve er med til at understrege dette udtryk, men det sker dog med den største elegance, man kan forestille sig.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 219
  DKK 370
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med fordel kan man kombinere det sorte riflede stel med det hvide riflede stel fra Royal Copenhagen. Disse to vil stå i stærk kontrast til hinanden, den ene hvid og skinnende, den anden sort og mat. Det vil skabe et spil på middagsbordet, hvor de to farver vil stå i konstant konkurrence med hinanden, hvilket skaber et spændende og kraftfuldt udtryk. Et andet stel, som minder meget om det sorte riflede, er det blå riflede. Dette stel kan også sagtens kombineres med det sorte da de to stel minder meget om hinanden samtidigt med, at de har to forskellige farver og derfor har et væsentligt forskelligt udtryk.

  Stellet fås i mange forskellige steldele, heriblandt kopper og skåle. Uanset om du har den helt store middage med mange retter planlagt, eller om du blot skal holde en lille venindeaften, kan du gøre brug af det sorte riflede stel fra Royal Copenhagen da det både kan anvendes med mange genstande og med færre genstande.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret