Kategorier
Stjerne Riflet Jul

Stjerne Riflet Jul

Julen handler om traditioner, og alle de traditioner, som vi forbinder med jul, afspejles i dette riflede stjernestel beregnet til jul. Med sine minutiøst tegnede og yderst detaljerede granguirlander og fine sløjfer får vi i den grad ledt tankerne hen på jul når vi ser dette stel. Med sådan et traditionsbaseret stel er det næsten umuligt ikke at komme i julestemning og allerede glæde sig til decembers komme uanset hvornår på året man er. Også hjerter, engle og trommer pryder de detaljerede genstande, som er en del af dette julestel, kort sagt alle de ting, som man tænker på når tankerne ledes hen på juledekoration.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 234
  DKK 1000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Da dette stel er så traditionsbaseret vil det kun være få gange årligt, at det bliver brugt, hvilket vil skabe en helt speciel stemning omkring dette stel. Og hele familien vil glæde sig til den dag når stellet findes frem og det betyder, at julen er på vej. De fine sløjfer og øvrige juledekorationer vil gøre, at julen lige pludseligt føles endnu tættere på og man vil glæde sig endnu mere.

  Royal Copenhagen handler netop om traditioner og især de traditioner, som vi har i familier og venner imellem. Derfor er det lige i Royal Copenhagens ånd, at der skal være et julestel. Stellet kom til verden i 2006 og siden da har folk samlet flittigt på stellet, som for mange er blevet en fast juletradition, som hører sig til december lige så meget som julekalender og juletræ.

  Dette stel vil se så fint ud på det sirligt dækkede julebor, hvor kristtjørn, sløjfer, guldkogler og julestjerner ligger strøet med løs hånd. Den perfekt stegne and og de brune kartofler vil ligeledes tage sig godt ud ovenpå dette stel. Både til hovedretten og den efterfølgende ris al a mande vil stellet være anvendeligt da det findes i alle afskygninger og til alle former for mad.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret