Kategorier
Scanpan CTX

Scanpan CTX

Køkkenudstyr i høj kvalitet. Scanpan CTX er en serie af gryder og pander i flot dansk design og i virkelig god kvalitet. Produkterne er skabt og produceret i Danmark, på Scanpan’ s egen fabrik i Ryomgård på Djursland. CTX er konstrueret med henblik på at give den kvalitetsbevidste bruger et robust og slidstærkt værktøj i køkkenet. Belægningen – non-stick - i stegefladen er så stærk, at man roligt kan bruge redskaber i metal.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 449
  DKK 1099
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Derudover er gryderne og panderne nøje sammensat af materialer, der gør dem utrolig alsidige og holdbare. Blandt andet er aluminium med til at sikre en fantastisk varmelederevne, mens stål giver dem robusthed. Det er også værd at nævne, at CTX-produkterne ikke vejer meget og er lette at håndtere. Kort sagt er de en fryd at arbejde sammen med i køkkenet!

  CTX-produkterne kan også holde til både at komme i ovnen og i opvaskemaskinen, hvilket gør dem meget velegnede og nyttige i det moderne køkken. Gryderne har desuden håndtag i rustfrit stål, der gør, at de ikke bliver varme. Grydelågene er lavet i børstet stål og glas, så man kan holde øje med maden, mens den bliver lavet.

  Smukt dansk design. Udover rent funktionelt og kvalitativt at være en sand fornøjelse at have i køkkenet, er CTX-serien smukt designet. Et råt og flot ydre i børstet stål klæder den indre sorte belægning virkelig godt og vil tage sig godt ud i ethvert køkken. Kort sagt emmer panderne og gryderne fra CTX-serien af kvalitet, holdbarhed og elegance.  

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret