Kategorier
Scanpan Classic

Scanpan Classic

Kogegrej på den klassiske måde. Scanpans serie, Classic er kogegrej i den gode klassiske stil. Med et tidløst design er ScanPan Classic den originale version af Scanpans køkkenprodukter, der passer ind i ethvert køkken. Classic kan altid følge med moden, uanset hvordan et køkken tager sig ud nu om dage – det er stilfuldt og elegant. Udover at tage sig rigtig godt ud er gryder og pander fra Scanpan Classic også enormt praktiske at have i et køkken.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 139
  DKK 899
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De er velegnede til gas- og keramiske komfurer (dog ikke til induktionskomfurer), og non-stick belægningen gør, at de er meget slidstærke og nemme at rengøre. Desuden kan de tåle både at komme i ovnen og i opvaskemaskinen. Materialevalget – aluminium – giver en god varmefordeling. Derudover er aluminium et let materiale, hvorfor produkterne i Classic er dejligt lette - og nemme at håndtere, når man står med madlavningen. 

  Der findes også andre produkter i Classic-serien end de almindelige gryder og pander. Var det noget at lave æbleskiver på en god gammeldags æbleskivepande? Eller er det blevet tid til at lave wok-mad på en god wokpande? Der findes også bradepander - og riste hertil, grillplader, sauterpander og meget andet. Alt sammen lavet i bedste kvalitet og det gode, klassiske look. 

  Godt dansk design. Produkterne i Classic er støbt i 100 % genbrugsaluminium, idet Scanpan på den måde vil være med til at passe på naturen. Produkterne bliver designet og produceret på Scanpans egen fabrik i Ryomgård på Djursland. 

  Alt i alt praktiske og alsidige produkter. Det er lækkert, dansk – og klassisk – design, når det er bedst.
   
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret