Kategorier
Scanpan Fusion 5

Scanpan Fusion 5

Scanpan Fusion 5 sauteuse. Den super smarte og flotte sauteuse og kasserolle fra Scanpan er en del af den ekslusive Fusion 5 serie, der kombinerer et virkelig godt håndværk og et flot stilrent design. Det fine polerede rustfrie stål giver et elegant udtryk og er lækkert i køkkenet såvel som på middagsbordet. Sauteusen er perfekt til saucer, til sautering af grøntsager og andre retter der kræver piskning eller omrøring.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 479
  DKK 536
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Den har en praktisk rund kant, der gør at den er let at hælde fra, uden at den drypper. Det flotte stålhåndtag forbliver køligt i længere tid, så sauteusen er nemmere at holde ved, og nemmere at transportere fra køkkenet til middagsordet. Det kølige stålåndtag er også mere børnevenligt, så børnene nemt kan være med til at lave mad.  

  Perfekt til den travle hverdag. Scanpan Fusion 5 serie, som består af chefpande, bradepande, gryde, sauterpande, stegepande og stål låg er konstrueret af 5 lag aluminium og stål, der giver en god varmeisolering og en jævn varmefordeling. For at maksimere varmeudnyttelsen, har sauteusen ikke kun aluminiumkerne i bunden, med også opad siderne. Den er perfekt i den travle hverdag, da den er med til at gøre madlavning hurtigere og nemmere end nogensinde før, så du sparer både energi og tid i køkkenet.

  Det polerede rustfrie stål er let at rengøre. Der er ingen krumninger eller skæve vinkler hvor madrester kan sætte sig, og den er derfor nem og praktisk at holde pæn i mange år. Den tåler desuden opvaskemaskine og er velegnet til alle varmekilder, herunder induktion og ovn. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret