Kategorier
Scanpan Gryder og pander

Scanpan Gryder og pander

SCANPAN gryder og pander til ethvert formål. En gryde er ikke bare en gryde, lige som en pande ikke bare er en pande. Den oplevelse, du har, når du står i dit køkken og laver mad, er meget afhængig af, at du har det rigtige køkkentøj og køkkenudstyr. Har du Scanpans smukke gryder og pander af god kvalitet, så er dit udgangspunkt optimalt for at opnå succes med dine køkkeneventyr.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 1099
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De veldesignede og danskproducerede bradepander, stegepander og pander med specielle formål som grillpander og pandekagepander samt gryder og kasseroller i høj kvalitet og i mange størrelser dækker alle de behov, du måtte have, uanset om du skal koge pasta, stege bøffer eller lave mere avancerede retter til dine gæster. 

  For SCANPAN er ”Made in Denmark” at regne for et kvalitetsmærke, som også kunderne oplever, når de arbejder med køkkentøjet. Alle pander og gryder er af høj kvalitet og med en lang holdbarhed, fordi de er fremstillet af de bedste materialer som aluminium og rustfrit stål.

  Uanset om dit komfur er et induktionskomfur, et gaskomfur eller et traditionelt komfur, så kan du i SCANPANs store, varierede sortiment finde pander og gryder, som egner sig til det. De gode materialer betyder, at du får en jævn varmefordeling, ligesom de holder så godt på varmen, at du kan lave mad ved lav temperatur.

  Både gryder og pander fås med en unik non-stick belægning, som betyder, at du kan stege uden fedt, og modsat tidligere non-stick køkkentøj, så kan de godt tåle, at du bruger metalredskaber, når du arbejder med dem.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret