Kategorier
Scanpan IQ

Scanpan IQ

Scanpan IQ er udviklet og gennemtestet til din fornøjelse. Vil du opleve ren arbejdsglæde og have succes i køkkenet hver dag, så er Scanpan IQ sagen. Alle produkter i IQ-serien er blevet udviklet, designet og gennemtestet med henblik på at madlavning skal være en ren fornøjelse. Intet er overladt til tilfældighederne, hver detalje er gennemtænkt, - intelligent design, der fungerer og holder.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 449
  DKK 1200
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Scanpan IQ produceres i Danmark af 100 % genbrugsaluminium og er derfor et klogt valg, fordi alle produkterne er bæredygtige og fremstillet med hensyntagen til miljøet. Materialet gør desuden IQ køkkenudstyr super let at håndtere, da det ikke vejer ret meget. Alligevel er der masser af gods, slidstyrke og anvendelsesmuligheder i IQ. Varmefordelingen er optimal og helt jævn. Alt tåler at komme i ovnen. 

  Pander og gryder fungerer på alle typer komfurer, også induktion, det sikrer en indstøbt stålplade i bunden. Scanpans unikke non-stick belægning i to lag gør, at overfladen ekstremt stærk, så den tåler alle slags køkkenredskaber, selv metal. Her er nogle af mulighederne 28 cm sauterpande, 32 cm wok med rist & pinde, 27x27 cm grillpande og meget mere.

  Med Scanpan IQ er du altid garanteret gastronomisk succes, både i den travle hverdag, hvor det skal gå lidt stærkt og når der rigtig skal kræses for gæsterne i weekenderne. Kort og godt, - gedigent, dansk køkkenudstyr i en professionel kvalitet, hvor formgivning og funktionalitet går op i en højere enhed.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret