Kategorier
Scanpan Impact

Scanpan Impact

Scanpan Impact serien. Disse gryder og pander fra Scanpan Impact serien vil pynte i ethvert hjem. Alle gryder og pander er lavet i rustfrit stål og passer perfekt ind i et moderne dansk køkken. Alle gryder og pander er ovnfaste og tåler desuden opvaskemaskine. Det er dermed slut med at stå og skrubbe og skure på gryder og pander. Alle pander og gryder kan anvendes på alle former for varmekilder inkluderet induktion.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 299
  DKK 799
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Den tykke bund giver en fantastisk varmefordeling, der gør det svært at brænde ting på. Alle gryder og pander i serien har såkaldte kolde greb. Det betyder at grebene ikke bliver varme, selvom gryden er varm. Du skal altså ikke være bange for at brænde fingrene, hvis du glemmer at tage gryderne og panderne med grydelapper. 

  Alle produkterne i serien har hældekant, som gør det nemt at hælde indholdet fra gryderne og panderne over i serveringsskåle og -fade. 

  Serien består af forskellige gryder og pander. Du kan få en suppegryde på hele 11 liter, der er perfekt til at koge en god portion suppe i. Så skal du ikke være bange for at suppen flyder over. I serien findes også en wok med låg, der er perfekt til tilberedning af asiatiske retter. Den lille kasserolle med låg på 1,2 liter er perfekt til tilberedning af sovs eller små portioner pasta eller ris. Stegepanden i serien kommer i to forskellige størrelser – 20 og 28 cm. Chefpanden med låg kan bruges som en konventionel sauterpande og kan gå i ovnen.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret