Kategorier
Scanpan Knive

Scanpan Knive

Scanpan knive til alle fødevarer. Når man arbejder med madlavning, er det utrolig vigtigt, at man har en god kniv, da det gør arbejdet både lettere, mere effektivt samt bedre. Derudover er det vigtigt med forskellige knive, der kan bruges i forskellige sammenhænge, da det kan være fuldstændig umuligt at skulle skære grøntsager med en kødkniv - og omvendt. Scanpan har et bredt udvalg af forskellige knive, der er tilpasset, hvad de skal bruges til, hvilket dermed gør dem mere effektive.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 60
  DKK 970
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det kan være store kokkeknive, som passende kan bruges til kød såvel som større grøntsager, men det kan ligeså vel være en lille urtekniv, der kan bruges til grøntsager eller, når man skræller kartofler. Derudover findes der selvfølgelig også knive såsom brødknive og osteknive, som også har hver deres formål. 

  Scanpan knive fås i forskellige designs, så man uden tvivl vil kunne finde noget, som man vil bryde sig om. Mange af Scanpans knive er i et dansk og minimalistisk design. På samme tid kan man også få knive, der er fuldstændig anderledes i udtrykket. Der er nemlig et bredt udvalg af knive i skarpe farver, der virkelig kan sætte liv i hverdagen. 

  Disse knive er lavet af rustfrit stål og fås i alverdens farver.  Scanpan knives håndtag er meget ergonomisk designet, som gør det behageligt at bruge knivene. Bladene er skarpe og effektive, og vil helt sikkert holde i mange år, hvis man husker at tage sig af dem for eksempel ved hjælp af en knivsliber, som også kan fås hos Scanpan, samt god opbevaring af knivene.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret