Kategorier
Scanpan Kobber

Scanpan Kobber

Scanpan kobbergryden er din bedste ven i køkkenet. Kobber og messing er materiale, som ofte har været let tilgængeligt. Derfor har det i tidernes morgen også været oplagt at bruge disse materialer til eksempelvis at lave gryder og pander. Det er blevet meget moderne at have kobber genstande til at udsmykke sit hjem. Dette gælder også for Scanpans kobbergryder og pander, som både er skønne kogeredskaber i dit køkken, men bestemt også både smukke, og pynter på enhver køkkenhylde.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 699
  DKK 1199
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  En kobbergryde eller pande er ofte en investering for livet, som vil glæde dig i mange år fremover. Kobbergryder tåler dog ikke at komme opvaskemaskinen, dette skal du være forberedt på ved anskaffelse. Gryderne er ofte tunge, derfor er det vigtigt ikke at købe en gryde, som ikke er tungere end det er muligt at håndtere uden det store besvær. 

  Scanpans kobber er en perfekt varmeleder. Kobber er meget bedre til at lede varme, end eksempelvis stål eller støbejern. Dette betyder også, at man får en jævn fordeling af varme. Dette betyder i praksis, at du får en nemmere og bedre madlavning. Dette skyldes, at gryden hurtigt reagerer når du skruer op og ned for varmen. Dette betyder også at den er særdeles velegnet, til smeltning af chokolade og saucer som ikke må koge, eller hvor man ønsker en kontrolleret kogning. 

  Du skal være opmærksom på at det ikke er alle kobbergryder som fungere sammen med induktion. Dette gælder dog ikke for alle gryder, derfor bør du undersøge dette inden du køber en kobbergryde til brug på induktion. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret