Kategorier
Scanpan Låg

Scanpan Låg

Få et Scanpan låg til både bradepande og gryde! Uanset hvilken mad, som du bedst kan lide, så skal du have et låg, som ikke kun kan holde til lidt af hvert, men som også er stilfuldt og ligger godt i hånden. Dette får du alt sammen, hvis du vælger at investere i et glaslåg fra Scanpan. Glaslågene er fra den populære linje Scanpan Classic, og vil derfor passe sammen tematisk med disse varer. 


Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 137
  DKK 150
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Grydelågene kan fås i både en rektangulær og en cirkulær udgave, og de kan dermed bruges til både bradepande, gryde og pande, således at du får det maksimale ud af din madlavning.

  Der er en række fordele ved de flotte glaslåg fra Scanpan – først og fremmest er de lavet af glas. Dette tænker du måske ikke normalt over, men med glaslåg, så kan du se, hvad der foregår nede i gryden eller bradepanden. På denne måde er det altså let at følge med i, hvad der sker med din mad, og det er meget lettere at vide, hvornår maden er klar. 

  Samtidigt kan du også få lågene både til bradepande og gryde. Glaslåget til gryden kan også bruges på en pande, hvilket kan være rigtig rart til flere af de retter, som du måske vil lave. Og når du også har et glaslåg, der passer til dine bradepander, så er du altså dækket i forhold til dine behov i køkkenet. Disse glaslåg er altså både flotte og praktiske, og er den perfekte tilføjelse til ethvert køkken!

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret