Kategorier
RIG-TIG by Stelton

RIG-TIG by Stelton

RIG-TIG fra Stelton, funktionelt og smukt design. Rig-tig serien fra Stelton, er flot design til køkkenet. Serien indeholder en lang række produkter, f.eks. brødkasse, parmesankværn, grydelapper, ovnfaste fade. Fælles for produkterne, er at der er tænkt over både design og funktionalitet, og så er det produkter vi alle kender og bruger i køkkenet i forvejen, men ofte gjort lidt smartere.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 24
  DKK 550
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Se f.eks. på skærebrædderne i forskellige farver, der gør det muligt at holde fersk kød adskilt fra grøntsager i tilberedning af måltider, de kommer med en smart holder, så du altid har styr på dit udstyr. 

  De ovnfaste fade er lavet i stentøj, og kommer i sæt med 3, der passer ind i hinanden og dermed fylder mindre i køkkenskabet.  På den måde er der masser af eksempler i produktlinjen, på produkter, som Ovnfast fad, Låg til skål, Osteklinger, FRAME skærebræt, Ovnfast Roaster, Køletaske og Cool-It Vandkaraffel der er smart tænkt. 

  Om RIG-TIG. Det er bestemt intet tilfælde at vi finder smarte, gennemtænkte designs blandt produkterne. Hele idéen bag serien, er at produkterne skal have innovative designs, med den mest optimale funktionalitet. Linjen passer med de bløde, douche farver ind i den nye nordiske stil, og der er anvendt så lidt emballage som muligt, ligesom produktionen tager højde for at minimere miljøbelastningen i fremstillingsprocessen. 

  De produkter vi anvender i køkkenet, er ofte noget vi benytter rigtig meget, ligesom vi viser det frem ved servering til middagen. Derfor har det stor betydning at vi omgiver os med produkter, der passer ind i tidens ånd, når det kommer til farver og design, og det er der tænkt over i Rig-tig serien. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret