Kategorier
Stelton Bestik

Stelton Bestik

Stilrent og klassisk bestik fra Stelton. Stelton bestik er en klassiker når det kommer til at dække et smukt bord. Siden 1960’erne har Stelton designet smukke, brugervenlige og innovative bestiksæt, og lige siden da har de prydet mange danske hjem. Bestikkene fra Stelton har altid været trendsættende, men samtidig har de et tidløst og stilsikkert design.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 199
  DKK 2099
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Stelton har lavet bestik i flere fantastiske designs, som gør det muligt at vælge netop det bestiksæt, som passer bedst ind i ens eget hjem og til den stil, man gerne vil have. I deres brede udvalg finder man blandt andet bestiksæt som skiller sig markant ud i sit design, og som derfor giver en ekstra kant til et dækket spisebord. 

  Men deres kartotek tæller også de helt enkle og rene linjer, som bringer smuk harmoni ind i bordopdækningen. Bestiksættene består af fire dele; en kniv, en gaffel, en spiseske og en teske, og produceres i rustfrit stål. Bestikkene er designet så de har gode greb, er funktionelle og ser smukke ud.

  Steltons historie. Stelton er et af Danmarks mest kendte designbrands, og det gælder også når det vedrører deres bestik. Nogle af de første bestik blev designet tilbage omkring 1962, og de er stadig topsælgende den dag i dag. Stelton blev funderet af soldaterkammeraterne Niels Stellan Høm og Carton Madelair, som sammensatte deres navne, som blev ’Stelton’. De blev først populære på deres sovseskål, som nåede helt til USA, og udvidede derefter deres sortiment, som i dag blandt andet tæller de folkekære, klassiske bestiksæt

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret