Kategorier
Stelton Classic

Stelton Classic

Det startede for 40 år siden. Det helt store design ikon i Stelton Classic serien, er kaffekanden EM77, designet af Erik Bagger i 1977. Den har altså 40 år på bagen og er et uhyre udbredt dansk designikoner. Kaffekanden er unik i den cylindriske form, og har den funktionelle vippeprop, der gør at man kan hælde med en hånd. Der følger endvidere et skruelåg med, så kaffekanden også kan transporteres.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 59
  DKK 3200
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Formen er som den er, men farverne er igennem tiden varieret i det uendelige og senest, er der udgivet jubilæumsfarver i metallic nuancer. Det betyder også at vi ser termokanden blive ved at være moderne, igennem de skiftende trends. Formen har givet inspiration til de øvrige produkter i Classic linjen, og når man ved det kan man se formen gå igen i mange af produkterne.

  Den cylindriske form giver et meget enkelt udtryk, der er karakteristisk for Steltons designs. 

  Den gode gave. Når man giver en gave, forsøger vi altid at ramme modtageren med noget vedkommende vil sætte pris på. Produkterne fra Steltons Classic linje, vil altid være en rigtig god gave, fordi du giver noget, der i den grad er tidsubestemt og kvalitetstestet igennem tiden. Udvalget dækker over ting til hjemmet og mange af produkterne er til brug i køkkenet. 

  Mange vil kende produkterne i forvejen, ud over kaffekanden, der vil være at finde på mange kontorer, kender de fleste den cylindriske form fra den klassiske osteskærer og kapselåbneren samt Steltons proptrækker, som findes i mange hjem. 
   
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret