Kategorier
Stelton Core

Stelton Core

Stelton Core. Hvis du er til slående simplicitet og nyder det minimalistiske udtryk, så er Steltons Core-serie med garanti noget der vil hitte hos dig. Serien er en del af de klassiske kollektioner hos Stelton. Hele serien er designet af den danske designer Søren Refsgaard og kommer i tre neutrale, støvede farver, der vil gøre sig godt i enhver form for indretning. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 199
  DKK 356
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Serien er ikke særlig bred, men består af termokopper og en brødkurv. Alle genstandene i kollektionen er lavet af stenhøj, som efterfølgende er glaseret hvor de har fået den smukke, matte farve. Materialet gør dem særligt holdbare. Det tidløse design gør kopperne gangbare i alle sæsoner. 

  Termokopper og brødkurv. Alle mennesker kan få glæde af termokopper. Der er ingen håndtag på kopperne fra Stelton Core, så det er essentielt, at de er rare at holde på. Termokopperne består af to lag med et mellemliggende lag luft, hvilket gør, at din te, kaffe eller varme kakao forbliver varm i koppen, men at ydersiden er kold og dermed rar at holde på. 

  Brødkurven er ligeledes utroligt smart, idet den også kan agere som serveringsfad. I bunden af brødkurven er der et net af stål, som kan fjernes hvis du ønsker at rengøre brødkurven for krummer eller hvis du ønsker at bruge den til servering i stedet. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret