Kategorier
Stelton Cylinda-line

Stelton Cylinda-line

Stelton Cylinda-line af Arne Jakobsen. Stelton beskriver cylinda-serien som en del af deres DNA. Det var da også en af de første serier lavet med et kendt ansigt. Der findes næppe en design-interesseret dansker, der ikke er bekendt med Arne Jakobsen. Den ikoniske danske designer er hjernen bag Steltons Cylinda-serie, hvor alle enheder er lavet af rustfrit stål. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 249
  DKK 1914
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Ikke nok med, at materialet alene giver et utroligt stilren design, så er, som navnet antyder, alle enheder også designet med en cylinder i øjemed. Det giver alle Cylinda-produkterne et strømlinet look og gør, at de forskellige enheder går godt sammen men også vil passe perfekt ind i et hjem med andre elementer og materialer. 

  I dag byder Cylinda-serien på ikoniske shakers, skåle, vippeaskebæger, kander, kander, bestik, bakker og bægere samt meget mere. Du kan derfor få opfyldt dine vildeste designdrømme med Cylinda-serien. 

  Prisvindende design. Den yndefulde Cylinda-serie har vundet flere priser i anderkendelse for sit smukke og funktionelle design. Priserne understreger den høje kvalitet. I 1967 vandt serien ID-prisen får årets bedste danske design og gentog året efter succesen ved at sikre sig International Design Award. Stelton nød altså, i samarbejde med Arne Jakobsen, stor succes allerede kort efter stiftelsen af det danske brand i 1960. 

  Der er kun produceret en enkelt enhed i Cylinda-serien siden Arne Jakobsens død i 1977, nemlig et vakkumkrus produceret i samarbejde med Steltons nye husdesigner, Erik Magnussen, der har ført arven videre i det danske designhus. Det nyeste medlem af Cylinda-familien vandt faktisk endnu en ID-pris i 1977. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret