Kategorier
Stelton EM77 Termokander

Stelton EM77 Termokander

Stelton EM77 termokander i mange farver. EM77 termokanderne er et af Steltons mest ikoniske produkter. Designet af den danske designer Erik Magnussen er den simple cylinderform at finde i mange danske hjem og udkommer ligeledes i flere forskellige farver. Farvepaletten byder på neutrale basistoner såvel som bløde pasteller og friske forårsfarver, der med garanti vil pryde ethvert hjem.
Mærke
    Pris

    [Manufacturer]

    [Price]

    DKK 89
    DKK 1000
    DKK  - DKK 


    Indlæser produkter
    I anledningen af 40 års jubilæum for de populære, minimalistiske termokander, har Stelton tilmed udgivet tre metalliske varianter. Termokanderne kommer i størrelserne 0,5 liter og 1 liter. Med målsætningen om både at være elegant og funktionel, tilbyder EM77 simpelthen også at du kan medtage termokanden på farten. 

    Et medfølgende skruelåg gør det let og bekvemt at tage varme drikke med på farten uden at spilde.

    I EM-serien finder du også en stempelkande og en te-brygger, der er designet i samme minimalistiske men funktionelle stil. 
    Patenteret vippeprop. Du behøver heller ikke frygte at spilde i hjemmet. Termokanden EM77 er nemlig ligeledes særligt populær for sin patenterede vippeprop, som gør det muligt at servere kaffe eller te med én hånd og helt uden uheld. 

    Den brede, runde hank giver et komfortabelt greb om termokanden. Skulle du rende ind i problemer med din EM77 termokande, kan du købe enkelte reservedele og rette op på problemet. Du investerer derfor i en termokande der glæder i mange år, når du vælger Stelton EM77 til i hjemmet. 

    • E-Mærket
      E-Mærket
      KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
    • Emballage
      Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
    • Hurtig levering
      Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
    • Fortrydelsesret
      Du har 90 dages fortrydelsesret