Kategorier
Stelton Emma

Stelton Emma

Smukt design til morgenbordet. Emma serien fra Stelton er smukt, prisvindende design fra HolmbäckNordentoft. Linjen følger de lyse og lette farver i tidens nordiske toner, og samtidig formår serien at introducere en stil, der ligger lidt over i retro design, og rammer dermed både, de med hang til 50’er design, og det helt moderne, ny nordiske. Hele serien er fremstillet i stål, træ og porcelæn og de går igen i alle produkterne i serien, ligesom serien er præget af de rene enkle linjer, og funktionelt design.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 143
  DKK 1100
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Steltons Emma Serien er produkter designet specielt til morgenbordet, og indeholder kopper, krus, tallerkener, sukkerskål, æggebægre, serveringsbakke, fad og el-kedel, ja, kort sagt alt hvad der skal bruges til det perfekte morgenbord. Farverne er douche grønne og blå, sorte og grå, her er ingen forstyrrende krummelurer men blot enkelt og indbydende design. Krus, kopper, tallerkener og skåle kommer i sæt med to. 

  Sættene er holdt i forskellige nuancer, hvilket giver et varieret udtryk på serien uden at det samlede indtryk bliver rodet. 
  Funktionelt og anderledes. Produkterne er funktionelle og man finder fx termokrus i porcelæn med dobbelte sider, så man ikke brænder fingrene, når man drikker af koppen, samtidig med at indholdet kan være rygende varmt. 

  El-kedlen i Emma Serien, er anderledes end andre el-kedler, der kan have en tendens til at blive lidt kedelige i udtrykket. Her findes en høj slank el-kedel, med et elegant håndtag i formspændt bøgetræ. El-kedlen er fremstillet i nuancer, der matcher resten af serien, og rammer dermed noget du ikke finder i andre porcelæns serier, fordi alle produkterne matcher hinanden. 

  Den elegante serie Stelton Emma. Porcelænsserien Emma, fra det populære danske design brand Stelton, er en smuk og elegant serie af produkter, som alle kan tages i brug ved morgenbordet. Emma er designet af design duoen HolmbäckNordentoft, som består af Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft fra Danmarks Designskole. 

  Produkterne er en blanding af porcelæns produkter og plastik produkter, enkelte steder er der gjort brug af træ, til fx. håndtag på kaffekanderne. Serien består af frokosttallerkner, serveringsbakker, serveringskander, elkedler, termokander, mælkekander, sukkerskåle, termokrus, kaffekrus, kopper og underkopper, kagefad, alm. tallerkner, skåle, salt og pebersæt, æggebæger og en bakke. Altså alle de produkter som du skal bruge i forbindelsen med morgenmaden eller aftenskaffe. 

  Emma er lavet i et neutralt farvetema bestående af basiske farver som hvid, grå, babyblå og mat sort. Dette skaber en serie som kan bruges i stort set alle sammenhænge og sammen med mange andre design produkter.

  Det danske design brand Stelton har eksisteret siden 1960 og er nok mest kendt for deres Cylinda-line serie, som er designet af Arne Jacobsen. De startede med at producere ting som sportssko og møbler, men bevægede sig sidenhen over til serveringsprodukter og det er dette de er mest kendt for. 

  Stelton har senere bemærket sig med deres cylinder formede kaffekander, som efterhånden er gået hen og blevet en kendt design element fra Stelton. Serien Emma går videre med denne stil og indeholder også de klassiske cylinder formede kaffekander med et nyt touch.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret