Kategorier
Stelton Emma

Stelton Emma

Smukt design til morgenbordet. Emma serien fra Stelton er smukt, prisvindende design fra HolmbäckNordentoft. Linjen følger de lyse og lette farver i tidens nordiske toner, og samtidig formår serien at introducere en stil, der ligger lidt over i retro design, og rammer dermed både, de med hang til 50’er design, og det helt moderne, ny nordiske. Hele serien er fremstillet i stål, træ og porcelæn og de går igen i alle produkterne i serien, ligesom serien er præget af de rene enkle linjer, og funktionelt design.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 127
  DKK 1100
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Steltons Emma Serien er produkter designet specielt til morgenbordet, og indeholder kopper, krus, tallerkener, sukkerskål, æggebægre, serveringsbakke, fad og el-kedel, ja, kort sagt alt hvad der skal bruges til det perfekte morgenbord. Farverne er douche grønne og blå, sorte og grå, her er ingen forstyrrende krummelurer men blot enkelt og indbydende design. Krus, kopper, tallerkener og skåle kommer i sæt med to. 

  Sættene er holdt i forskellige nuancer, hvilket giver et varieret udtryk på serien uden at det samlede indtryk bliver rodet. 
  Funktionelt og anderledes. Produkterne er funktionelle og man finder fx termokrus i porcelæn med dobbelte sider, så man ikke brænder fingrene, når man drikker af koppen, samtidig med at indholdet kan være rygende varmt. 

  El-kedlen i Emma Serien, er anderledes end andre el-kedler, der kan have en tendens til at blive lidt kedelige i udtrykket. Her findes en høj slank el-kedel, med et elegant håndtag i formspændt bøgetræ. El-kedlen er fremstillet i nuancer, der matcher resten af serien, og rammer dermed noget du ikke finder i andre porcelæns serier, fordi alle produkterne matcher hinanden. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret