Kategorier
Stelton Gaveartikler

Stelton Gaveartikler

Gaveartikler fra Stelton. Står du og mangler en gave, ved du sikkert hvor svært det kan være at finde noget, der falder i modtagerens smag. De skønne gaveartikler fra Stelton, er noget mange kender fra rundt omkring i de danske hjem. Det er klassisk og smukt design og nogle gaver du ikke vil gå galt i byen med. Køb f.eks. en smuk vase sammen med en buket blomster, en proptrækker, sammen med en god flaske vin.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 99
  DKK 4000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det vil gøre sig ganske godt til værtindegaven. I sortimentet finder du produkter som vi alle bruger. Designet stilfuldt, enkelt og klassisk. Når du køber klassiske produkter, kan du være sikker på at det vil falde i de flestes smag, og fx den smukke, simple kapselåbner, som mange vil have set før, er noget der kan følge modtageren i mange år og blive en del af udstyret i husstanden.

  Noget til enhver smag. Stelton fører en række forskellige varer og du kan både få en p-skive, is skraber til bilen og alt til drinks servering, du kan derfor nemt finde noget, der er egnet til mænd. Alt sammen, er det bare lidt mere enkelt og stilfuldt, end hvad du ellers finder, og derfor er produkterne specielt godt egnede til gaver. 

  Uanset om det skal være praktisk anvendeligt, eller pyntegenstande kan du finde varerne i Steltons sortiment. De fine æsker med børnebestik vil bringe glæde i familier med små børn, og de smukke skåle og urtepotter, lysestager pynter i alle hjem. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret