Kategorier
Stelton Køkkenartikler

Stelton Køkkenartikler

Flotte og praktiske Stelton køkkenartikler. Steltons køkkenartikler er lavet i holdbare materialer, der gør, at de kan holde til hverdagens slid i køkkenet. Det er derfor nogle ting, som du kan have glæde af i mange år fremover. Samtidig er det nogle ting, som er lavet i et rigtig flot design. Det gør, at du får lyst til at bruge det meget – måske endda have det stående fremme, så det kan være med til at pynte i dit køkken.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 59
  DKK 1958
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Det er meget forskelligt, hvilke køkkenartikler vi lægger vægt på at have i vores hjem. Derfor har vi et stort udvalg af tingene, som RIGTIG Hvidløgspresser, To Go Click Termokrus, Emma Kagefad, Twin Serveringsbræt, Rund Bakke og Brødbakke.  så du kan finde dem, som du har brug for i Steltons flotte design. 

  Steltons køkkenartikler er lavet i en række forskellige materialer. Det kan være træ, rustfrit stål eller stentøj. Det kommer selvfølgelig helt an på den enkelte køkkenartikel, hvilket materiale der giver mest mening. Fælles for alle materialerne er dog, at det er meget holdbart, og at du nemt kan rengøre tingene. Begge dele er meget vigtige, da det jo er brugsting, der er tale om. Det går derfor ikke, at de er for skrøbelige, eller at de er svære at rengøre efter brug. 

  Stelton har de sidste 50 år stået for at lave køkkenartikler i et flot og moderne design. Det startede med sovseskålen i rustfrit stål, som alle ville eje dengang. Snart blev det til en lang række andre køkkenartikler også – en del af dem kan du finde her på siden. 


  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret