Kategorier
Stelton Køkkenknive

Stelton Køkkenknive

Stelton Køkkenknive til alle formål. Med Stelton køkkenknive kommer du til at have de skarpeste knive til en lang række forskellige formål liggende i skuffen. Det er essentielt, når du holder af at lave mad og kan bruge timer i køkkenet på at kreere den ene fantastiske ret efter den anden. Knivene er også rigtig gode i hverdagen, når du hurtigt skal skære nogle forskellige madvarer i stykker, så der kan komme mad på bordet i en fart. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 149
  DKK 700
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Bruger du meget tid i køkkenet og holder du meget af at lave mad, har du sikkert også mod på at kaste dig ud i større projekter, der kræver helt specielle knive. Det kan være en udbenerkniv eller en forskærerkniv. Du kan finde disse typer af knive, Brødkniv, Pure Black Lille Kokkekniv, Black Santoku-Kniv, Steakkniv , Forskærerkniv, Pure White Knivmagnet og en lang række andre blandt vores store udvalg. 

  Laver du ikke lige så meget mad, vil du typisk kunne nøjes med mere almindelige knive som en brødkniv og en grøntsagskniv. Her er det rart at have nogle ordentlige værktøjer at arbejde med, så du ikke spilder tid på dårlige værktøjer.

  Alle knivene er lavet i Steltons gode kvalitet. Det vil sige rustfrit stål og pakkatræ eller stål hele vejen igennem. Mange af knivene er belagt med en non-stick belægning. Det gør, at for eksempel kød- og grøntsagssafter ikke sidder lige så godt fast på den. På den måde kan du have et godt greb om kniven gennem hele arbejdsprocessen. 

  For alle knive gælder også, at de er lavet, så de er meget nemme at gøre rene. Vær opmærksom på, at det ikke er alle, der tåler opvaskemaskine. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret