Kategorier
Stelton Kander

Stelton Kander

Stelton kander i god kvalitet. Leder du efter en ny kande, kan du helt sikkert finde en, som du kan lide, blandt Steltons store udvalg. De har gennem de seneste 50 år lavet holdbare og lækre produkter i rustfrit stål. Det gælder ikke mindst deres meget populære kander, som vi selvfølgelig har et stort udvalg af her på siden. Når du skal vælge en kande, skal du selvfølgelig altid vælge ud fra, hvad du skal bruge den til.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 155
  DKK 1482
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Skal det være varmt eller koldt, det der skal i? som i Serveringskande, Termo-mælkekande, Cocktailkande, Tekande, Freja Kande, Kaffekande og Flødekande. Skal du bruge den på køkkenbordet om morgenen eller til aftenkaffen, når du har gæster? 

  Er det en kaffekande, som du er på jagt efter, er det en god ide for dig at overveje, om du skal have en stempelkande til at lave kaffen i eller en termokande til at holde kaffen varm. 

  Stelton har lavet kander, der passer til alle formål og til en lang række forskellige former for væsker. Det bliver derfor ikke et problem for dig at finde den rette.  Du kan få mælkekander og flødekander, der passer til den enkelte kaffekande. Det gør det nemt for dig at få et flot sæt med de to. Lige meget om det er noget, der skal stå på morgenbordet eller på kaffebordet, når gæsterne er der.

  Udover det flotte design har de også altid hos Stelton lagt vægt på den høje kvalitet. Det giver nogle kander, der kan holde til hverdagens slid i rigtig mange år. Det gør en Stelton kande til en rigtig god investering.  

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret