Kategorier
Stelton Stockholm

Stelton Stockholm

Stelton Stockholm - et pust fra havet. Steltons Stockholm serie byder på lidt forskelligt i aluminium og blå og hvid emalje. Du kan både få ostehøvl, kagekniv, serveringsfade, skåle og vaser. Designet er inspireret af den svenske skærgård, og henleder tankerne til det stille dybt-blå vand med nuancer af grønt ind imellem. Mønstrene er abstrakte i blå grønne nuancer, der pryder indersiden af skålene, ydersiden af vaserne og håndtagene på køkkenredskaberne.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 220
  DKK 1440
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Både køkkenredskaberne og servicet er små kunststykker i sig selv og bidrager til at dit frokost- eller ostebord får et eksklusivt og unikt udseende. Både vaser og fade er lavet af aluminium og kold emalje, og er designet af Bernadotte & Kylberg, et kreativt svensk design team, som skaber et inspirerende, tidløst design til dit middagsbord.

  Stelton Stockholm Horizon og Aquatic. Serien består af Stockholm Horizon vaser og skåle, Stockholm Aquatic vaser og skåle, og Stockholm serveringsfad og køkkenredskaber til oste- og kagebordet. Stelton Stockholm Horizon serien er mere kompakt i farverne og giver indtrykket af en stille sensommerdag i den svenske skærgård.

  Stelton Stockholm Aquatic mere giver indtrykket at levende vand i bevægelse med hvide bølgetoppe. Stelton Stockholm benytter Aquatic temaet i både skafterne på køkkenredskaberne og serveringsfadets kanter. Imponer dine venner med en smuk borddækning til ostebordet, hvor osten eller ostekagen serveres på fadet og skæres ud med kagekniven eller ostehøvlen med et smukt skærgårdsdesign.

  Bordet kan prydes med en eller flere af de smukke vaser med årstidens blomster, samtidig med at du servere tilbehøret i de unikke skåle.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret