Kategorier
Stelton Termokander

Stelton Termokander

Klassiske Termokander fra Stelton. Det store og lækre udvalg af termokander fra Stelton byder på mange muligheder. Alle Steltons serier byder på simpelt og klassisk design, som passer godt ind i alle hjem. Samtlige af Steltons termokander er strålende til at holde friskbrygget kaffe flot og varmt. Det store udvalg af Steltons mange termokander fås blandt andet i serien Emma.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 70
  DKK 1170
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Emma kollektion stråler lige så meget af minimalisme, som samtlige af Steltons andre design kollektioner. Emmas enkle og flotte design kan lyn hurtigt blive et fast inventar på kaffebordet, takket være de to danske designerne Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft. 

  Termokanden er produceret i rustfrit stål. Ligeledes har kanden en flot hank i buet bøgetræ og er lakeret i grå højglans. Dette er med til at give kanden en enkel og nordisk udstråling, som passer godt ind i samtlige hjem. 

  Tidløst og skandinavisk design til alle hjem. Stelton står blandt andet også bag den danske klassiker EM77 serien, som er designet af Erik Magnussen i 1977, her af fremstår seriens navn. EM77 termokanderne er designet med en unik vippeprop, som gør ophældning af kaffen ekstra nemt. EM77 termokanderne er blandt Steltons mest solgte produkter igennem de sidste mange år. Seriens tidløse design og minimalistiske undertoner, passer perfekt ind i de fleste danske hjem. 

  Termokanderne er ikke alene smukke at se på, det er også yderst praktiske. De kan indeholde helt op til 1 L. Steltons lækre termokander har været danske design ikoner gennem mange år. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret