Kategorier
Stelton Theo

Stelton Theo

Lækker Theo serie fra Stelton. Mærket Theo fra Stelton er en prisbelønnet samling af udstyr til te og kaffe elskere. Theo er udviklet og designet til at lade dig nyde dine gode kaffeøjeblikke. Theo kollektionen er designet i sort mat stentøj i en skandinavisk stilart. Theo gør dine kaffevaner mere fornøjelige.Theo kollektionen er stærkt inspireret af den enkle og flotte skandinaviske stil i en kombination af Japansk kultur og design.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 99
  DKK 670
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Theo kollektionen er fremstillet i et mat og råt udseende lavet af sort stentøj. Kollektionen består af te udstyr i form af tekande, krus og tekandevarmer, såvel som sukkerskål, mælkekande, skåle, træ bakke og stempelkande. Tag dig tid til at slappe af og nyd en kop kaffe i et flot krus fra Theo. Theo tilbyder unikt og enkelt design i Tekrus, Tevarmer, Tevarmer, Sukkerskål, Bakke, Kaffebrygger, Mælkekande, Mini Skåle og Stempelkande.

  Designeren af Theo kollektionen, Francis Cayouettes, er kendt for sine flotte og unikke designs, som er præget af stærk empati for det daglige liv med en følelse af de industrielle og funktionelle aspekter af design.

  Med Theo får du flotte produkter i en lækker kombination af nordisk design og japansk kultur. Flere af kollektionens produkter gør brug af glat asiatisk bambus som giver et unikt og fuldendt finish. Theo er kendetegnet af nordiske designværdier og fanger den skandinaviske levemåde med en "less is more" attitude. Designet er minimalistisk og kunstnerisk ind til mindste detalje. Kollektionens enkle og stilrene design er med til at give ro til øjet.

  Med Theo kollektionen fra Stelton får du nye og lækre kaffevaner, som holder ved. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret