Kategorier
Stelton Twin

Stelton Twin

Imponér dine gæster med et Stelton Twin serveringsbræt. Stelton er kendt for sine lækre og designmæssigt imponerende produkter inden for køkkenet og hjemmet. Med disse serveringsbrætter fra serien Stelton Twin, har firmaet nu gjort det igen. Et Twin serveringsbræt er produceret i de bedste materialer, der er at finde på markedet. Således består brættet af glatsleben bambus samt et område beklædt med skifer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 249
  DKK 350
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Denne vekselvirkning imellem det smukke træ og den praktiske skifer er perfekt i forhold til produktets praktiske formål som serveringsbræt. Med dette produkt kan man nemlig virkelig pifte præsentationen af sine retter op.

  Et Stelton Twin serveringsbræt kan bruges til det hele. Der er næsten ingen begrænsninger for, hvilke typer af mad, som man kan servere på et bræt fra Stelton Twin serien. For eksempel er dette bræt helt perfekt til en vidunderlig præsentation af mindre retter, for eksempel en god omgang tapas. Men det fungerer også fremragende til en pizza, en lille støbejernsgryde med en varm ret i, en lækker salat eller et nybagt brød. Faktisk er det aldrig serveringsbrættet, men nærmere ejerens evner og kreativitet i køkkenet, som sætter grænserne for brugsmulighederne. 

  Stelton Twin serveringsbrætterne fås i to størrelser, nemlig stor og medium. Variationen i størrelsen øger mulighederne for at servere forskellige retter, idet man kan tilpasse størrelsen på brættet efter mængden af mad. Bambusmaterialet går igen i alle variationerne, og denne type træ er særligt ideelt, fordi det er både let at bære på og smukt at se på. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret