Kategorier
Stelton i:cons

Stelton i:cons

Spar penge og skån miljøet med et i:cons termokrus fra Stelton. To Go Click Termokrus er i:cons produkter, som for tiden stiger helt vildt i popularitet. Det gør de, fordi danskerne langsomt er begyndt at opdage, præcis hvor mange fordele, der faktisk er ved et termokrus. For det første, så kan man med et To Go Click termokrus altid have sin kaffe, the eller kakao med sig på farten. Så sparer man penge på kaffeautomater og i kantiner.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 124
  DKK 156
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Men man slipper samtidig også for at bruge de mange pap- og plastikkopper, som man modtager den købte drikkevare i. Og dette er godt for naturen og dermed klimaet.

  Stelton laver nogle af de lækreste termokrus på markedet. Disse krus udmærker sig på en række forskellige områder. For det første er udvalget både enormt godt og enormt imponerende. Her kan man få termokrus i matte metalfarver, metalkrus i skinnende metalfarver og krus, hvis farver dækker nærmest hele farvepaletten. For det andet er kvaliteten af disse termokrus højere end normalt. Det vil sige, at varmen ikke lige så let slipper ud. Den varme drik kan dermed holde sig meget længere.

  Derudover er risikoen for læk langt mindre med et To Go Click termokrus fra Stelton. Med disse produkter slipper man således for kaffe i tasken eller på bordet.

  Vælg den bedste løsning, når du køber termokrus. I vores moderne verden hvor alt skal gå hurtigt, er kaffe til at have med på vejen næsten et must. Og når man alligevel er nødt til at investere i et termokrus, ja så kan man lige så godt vælge den bedste variant – nemlig Stelton. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret