Kategorier
Stelton
Stelton

Niels Stellan Høm og Carton Madelaire - to soldaterkammerater - gik for 50 år siden i gang med det lille handelsfirma Stelton, der solgte sportssko og møbler rundt omkring i landet. De opdager den lille fabrik Dansk Rustfri, der producerede serveringsprodukter i rustfrit stål - Stelton investerede og nu kom der sving i salget af rustfrie produkter til hjemmet, ikke bare i Danmark men også i USA hvor den danske mode var i høj kurs.

Peter Holmblad, firmaets nye direktør, fik i midten af 60'erne overtalt sin stedfar, selveste Arne Jacobsen, til at designe en ny linje af designprodukter til servering og barskabet - alt sammen i rustfrit stål. De rene linjer og cylinderformen gik igen i alle produkterne, og kan nemt spores i firmaets nuværende produkter - blandt andet de ikoniske EM77 termokande, der nok for de fleste er kendt som Stelton-kanden.

Hos KopK fører vi et bredt udvalg af Steltonprodukter, der alle sammen er designet for at videreføre de originale idéer og koncepter fra det danske stål-firma.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 24
  DKK 2499
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret