Kategorier
Stelton

Stelton

Stelton – Dagligdagsvarer i elegant design. I kategorien Stelton findes hele vores sortiment af det verdenskendte danske dagligvarebrand Stelton. Du kan finde alt fra termo- og serveringskander til krus, bestik, tallerkner og fade, skåle, æggebægre og juledekorationer. Steltons simple, stilrene design er en klassisk skandinavisk mærkevare med rødder tilbage til velkendte designere som Arne Jacobsen. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 19
  DKK 3120
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Steltons Cylinda-linje, deres nok mest kendte produktlinje, kan findes her. Men selvom Stelton har rødder tilbage i 60’erne, betyder det ikke, at mærket ikke har fulgt med tiden. Stelton producerer en bred vifte af produkter i tidløst design til ethvert formål.

  Vores store Stelton sortiment byder på ovnfaste fade a mange størrelser, former og med forskellig dybde. Vi har diverse kander, både termokander, serveringskander med og uden låg, samt flere forskellige elkedler i rustfrit stål med håndtag af bøg. Vi har selvfølgelig også de ikoniske te- og kaffekander designet af Arne Jacobsen. Du kan også finde beholdere til adskillige formål. Vi kan blandt andet tilbyde, sukkerskåle, flødekander, salatskåle og salt- og peberkværne, alt sammen i rustfrit stål. 

  Vi har også bestik i adskillige varianter, samt køkkenartikler som kage- og lasagnespader, pizza- og osteskærere, salatbestik, brødposer i bomuld og eller hvad med et skærebræt i bambus? Hvis du leder efter et dekorativt tvist til dit hjem, byder Stockholmlinjen på smagfulde vaser og skåle. Du kan også finde den helt rigtige pynt til juletræet, med Steltons julestjerner, lysestager eller meget andet. 

  Steltons brede udvalg af dagligvarer i høj kvalitet af tidløst design ser til, at enhver kan finde noget der falder i deres smag.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret