Kategorier
Børnehavetasker

Børnehavetasker

En god børnerygsæk eller skoletaske. Er rygsække og skoletasker der designet specielt til børnenes unikke aldre og udviklingstrin. Jo yngre barnet er, jo lettere og nemmere at bruge skal rygsækken selvfølgelig være. Derfor er Jevas Nature Kindergarten serie et eksempel på de mest ergonomiske og brugervenlige rygsække til børnehave- og børnehaveklassebørn på markedet.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 399
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Ud over de sjove farver og flotte motiver som køer, giraffer og trolde, så kan disse produkter nemlig noget helt særligt. 
  Jevas Kindergarten serie indeholder rygsække, der er brede og udstyret med en blød, men afstivet ryg i skumgummi. 

  Dette har en dobbelt effekt, som beskytter de unge børns rygmuskulatur. For det første, så danner ryggen en barriere mellem indholdet i tasken og kroppen. For det andet, så tilpasser den bløde skumgummi sig til ryggens facon, og belaster på den måde mindre.

  Praktiske rygsække fra Jeva. Et aktivt barn kræver en masse forskelligt udstyr, og disse smarte rygsække fra Jeva Kindergarten Nature indeholder en masse smarte og sjove gadgets. For eksempel kommer alle rygsække med en fin drikkedunk i et tilhørende design. Herudover har alle rygsækkene et regnslag, som kan trækkes over når vejret bliver dårligt. 

  Dette regnslag er fastsat på rygsækkens bund, og kan derfor nemt bredes ud og bruges til at sidde på under udflugter eller leg udenfor. Desuden er alle rygsække udstyret med reflekser, som gør barnet nemt at se når det er mørkt udenfor. Dette er en kæmpe fordel når børnehaven eller klassen skal på udflugt i vintermånederne eller i de tidlige morgentimer. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret