Kategorier
Wallet

Wallet

Forkæl barnet med en Wallet. Det er en stor begivenhed i livet at skulle starte i skole. Børn bliver stolte og får ansvar, og hvad bedre findes der end at vise barnet at vi stoler på dem og tør give dem mere ansvar. Med en lækker børnepung er du med til at give barnet ansvar og får dem til at føle sig store. De smarte punge fra Jeva med velcrolukning er perfekt til børn, grundet den praktiske og overskuelige inddeling i pungen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 79
  DKK 130
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Alle Jevas punge er designet i slidstærkt materiale og findes i mange forskellige farver og designs. Pungenes mange farver giver børnene fri mulighed til at vælge den punge der passer bedst til deres stil og humør. Pungene har desuden en børnevenlig og nem lukning i form af velcrolukning, som gør at den egner sig til børn i alle aldre. 

  Design til børn i høj kvalitet. Det danske designmærke Jeva har designet tasker, penalhus, punge og meget mere til børn siden 1950. Gennem næsten 70 år har været specialister i at designe godt udstyr til børn, små som store. 

  Jevas punge udstråler høj kvalitet, dansk design og praktisk indretning. Børne pungene kan indeholde lidt af det hele. Her er der plads til sedler og kvitteringer, herudover har de en lomme til mønter som lukkes med lynlås, stiklomme til hævekort samt sygesikringsbevis.  Pungene kan indeholde alt det som barnet har brug for. 

  Talrige af børn har gennem de sidste mange år god gjort brug af den smarte pung. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret