Sikker betaling

Hvad kan man betale med?

Du kan betale med følgende betalingskort:
1. Dankort, Visa, Visa Electron, Visa-Dankort, MasterCard, eurocard og Maestro.
2. Bankoverførsel. Bemærk: Har vi ikke modtaget betalingen inden for 5 hverdage, annulleres din ordre. OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere her.
3. PayPal
4. Viabill
5. EAN-nummer: Vi leverer gerne til det offentlige, kommuner og stat. Opret en ordre og vælg EAN-nummer i stedet for kortbetaling, når du går til betaling.
Der tages ikke gebyr ved betaling på KopK. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra KopK. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Hvornår trækkes pengene?

Pengene bliver først trukket fra din konto, når vi har afsendt din ordre fra vores lager.

Sikker betaling

Vi benytter et sikkert ordre- og betalingssystem quickpay som følger PCI-standarden. Betalingen godkendes herefter af danske PBS/Nets. Når du bliver sendt til betalingssiden, oprettes den sikre SSL-krypteret forbindelse mellem din enhed og quickpay, vores betalingsudbyder, som er certificeret efter PCI-standarden se (www.quickpay.net/dk/).

Al kommunikation og alle informationer du indtaster i forbindelse med et køb er krypteret (SSL), hvilket garanterer en sikker handel. Krypteret kommunikation betyder, at hverken KopK eller andre kan få adgang til de oplysninger, du indtaster. Dine betalingsoplysninger sendes altså ikke til os, men direkte til vores betalingsudbyder, som herefter underretter os om din betaling.

Betalingssiden består af to dele: en visuel ramme sendt fra os over en ukrypteret forbindelse, og en betalingsformular sendt fra quickpay over den krypterede forbindelse. Da forbindelsen mellem din enhed og vores server ikke er krypteret, vil du ikke se den lille hængelås i adressefeltet, som normalt angiver en sikker forbindelse. Dette har ingen betydning for din sikkerhed.

Bestilling

På KopK kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med KopK, indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@kopk.dk.