Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger og opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb eller forespørgelse hos KopK.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn

Din adresse

Din e-mailadresse

Dit telefonnummer

Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i en efterfølgende periode på 5år, jf. bogføringslovens pgf. 10 og så du lettere kan handle ved os en anden gang. Herefter bliver oplysningerne slettet. Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, medmindre du beder os herom.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@kopk.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Quickpay, Mobilpay, viabill, Klarna) og til håndtering af dine køb (Shopify). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

KopK (KK Fakse AS)

CVR-nr. 37057010

Rønnedevej 8

4640 Faxe

Tlf.: 71992830

E-mail: info@kopk.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over KK Fakse AS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Medlemsvilkår for KopKPlus

Medlemsvilkår for KopKPlus gældende fra og med 22. marts 2019

1. Medlemsfordele

Optjen 10% med KopKPlus

Optjen 10% af dine køb, som KopKPlus point*

For hver krone brugt for man et KopKPlus point (Hvis man køber for kr 299,- får man 299 KopKPlus point)

10 KopKPlus point = 1 kr.

* Der optjenes ikke KopKPlus point på gavekort og KopKPlus point kan kun bruges, som betalingsmiddel på KopK.dk og butikken i Rønnede samt kan ikke ombyttes til kontanter.

2. Oprettelse af medlemskab

Oprettelse af medlemskab i KopKPlus sker via KopK.dk.

Som medlem af KopKPlus optages personer, som er over 18 år, og som tilmelder sig i overensstemmelse med disse medlemsvilkår. Det er også muligt for virksomheder at være medlem.

Ved oprettelse af medlemskab skal oplyses en gyldig e-mail adresse. 

Der er ingen omkostninger forbundet med oprettelse af medlemskab.

3. Optjening af KopKPlus point

Optjen 10% med KopKPlus

Optjen 10% af dine køb, som KopKPlus point*

For hver krone brugt for man et KopKPlus point (Hvis man køber for kr 299,- får man 299 KopKPlus point)

10 KopKPlus point = 1 kr.

* Der optjenes ikke KopKPlus point på gavekort og KopKPlus point kan kun bruges, som betalingsmiddel på KopK.dk og butikken i Rønnede samt kan ikke ombyttes til kontanter.

4. Brug af KopKPlus point

KopKPlus point kan benyttes til betaling ved køb af varer på KopK.dk.

Optjente KopKPlus point fra køb kan dog først benyttes til betaling, når der er gået 21 dage, for at tage højde for returret produkter eller annulleret ordre. 

KopKPlus point kan ikke sælges, overdrages eller bruges uden for KopK.dk. Der kan ikke ske overførsel af KopKPlus point mellem konti.

Betaling ved brug af KopKPlus point kan ikke kombineres med andre fordels- eller indkøbsprogrammer.

Spørgsmål og info omkring KopKPlus 

4.1 Hvordan bruger jeg mine KopKPlus point?

Vælg fanen kaldet * Brug KopKPlus point *. Her ses de måder man kan bruge sine KopKPlus point på.

4.2 Er der en grænse for hvor mange KopKPlus point, jeg kan optjene?

Nej. Det er bare at gå igang med at optjene, så mange som muligt!

4.3 Hvad betyder de forskellige "godkendt", "Afventer" og "Annulleret"?

  1. Godkendt: Disse KopKPlus point kan straks bruges på KopK.dk
  2. Afventer: Disse KopKPlus point skal verificeres, før du kan bruge dem. Dette gælder typisk for køb (21 dage efter køb) og henvisninger.
  3. Annulleret: Disse KopKPlus point vil ikke blive tilføjet til din konto. Dette sker f.eks. Hvis du annullerer et køb (KopKPlus pointene ændres fra Afventer til Annulleret)


4.4 Hvad sker der, hvis en ven jeg henviser annullerer eller returnerer deres ordre?

Dine ventende KopKPlus point vil blive annulleret.

4.5 Hvorfor faldt min kontosaldo?

Du eller en person, du henviste, annullerede eller returnerede et køb.

4.6 Jeg gennemførte en aktivitet, men optjente ikke KopKPlus point!

Det kan nogle gange tage et par minutter for os at behandle din aktivitet og give dig dine KopKPlus point.

4.7 Kan jeg bruge mine KopKPlus point i checkout?

Ja - I checkout er der en slider, hvor der også står hvor mange KopKPlus point du har.

4.8 Hvordan forlader jeg KopKPlus?

Hvis du ikke længere ønsker at optjene KopKPlus point, bedes du kontakte os og bede om at blive slettet, men så vil du miste de KopKPlus point, du har optjent.

4.9 Hvad sker der, hvis jeg forlader og beslutter at deltage igen?

Bare kontakt os, og vi vil tilmelde dig igen, Men din KopKPlus point-total vil dog begynde fra nul.

5. Udløb af KopKPlus point

Optjente KopKPlus point udløber løbende 3 år fra den dato, de er optjent. Udløbne KopKPlus point bortfalder automatisk og uden yderligere varsel eller kompensation. 

6. Markedsføringssamtykke

Ved afgivelse af markedsføringssamtykke giver medlemmet accept til, at KopK of Copenhagen ( KK Fakse AS ) kan sende e-mails eller anden elektronisk kommunikation, herunder SMS og MMS, med information om nye produkter, medlemstilbud, konkurrencer, aktuelle tilbud, tips og ideer.

Medlemmet kan til enhver tid tilbagekalde et afgivet markedsføringssamtykke på ved at klikke på linket i bunden af modtagne e-mails fra KopKPlus. 

7. Personoplysninger

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

KopK of Copenhagen ( KK Fakse AS ) respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, og KopK of Copenhagen ( KK Fakse AS ) er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af personoplysninger. KopK of Copenhagen ( KK Fakse AS ) registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

8. Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse

Medlemmer af KopKPlus er forpligtet til at holde sig bekendt med de gældende vilkår for medlemskabet. De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af KopK.dk.

I tilfælde af overtrædelse af medlemsvilkårene tager KopK of Copenhagen ( KK Fakse AS ) forbehold for at ophæve KopKPlus medlemskab uden yderligere varsel eller kompensation for eventuelle optjente KopKPlus point. 

Medlemmer af KopKPlus er til enhver tid selv ansvarlig for brugen af KopKPlus point, og KopK of Copenhagen ( KK Fakse AS ) kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug af KopKPlus point.

9. Udmeldelse 

Udmeldelse af KopKPlus kan ske ved at sende en e-mail herom til info@kopk.dk

Ved udmeldelse slettes medlemmets profil i sin helhed. Eventuelt opsparede og uudnyttede KopKPlus point slettes uden kompensation.

10. Ændringer af medlemsvilkår

KopK of Copenhagen ( KK Fakse AS ) forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsvilkårene, herunder medlemsfordelene.

Væsentlige ændringer varsles dog minimum 30 dage forinden via KopK.dk og pr. e-mail til medlemmerne.

De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af KopK.dk.

11. Spørgsmål til KopKPlus

Ethvert spørgsmål og enhver henvendelse i øvrigt vedr. KopKPlus skal ske skriftligt til kundeservice på info@kopk.dk.